Anca Badiu, episod halucinant în parcare. A sunat Poliţia să vină de urgenţă acasă la ea!

1 noiembrie 2017 22:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ghinioanele par că se ţin lanţ de Anca Badiu (38 de ani), fosta componentă a trupei Class. Cântăreaţa a chemat de urgenţă un echipaj de poliţie acasă după ce şi-a găsit maşina zdravăn avariată în parcare. Incidentul s-a petrecut zilele trecute, iar reparaţia o cam ustură la buzunar.

Anca Badiu a avut recent o surpriză de proporţii când a coborât în parcare. Solista şi-a găsit maşina cu parbrizul spart şi capota îndoită. Vedeta a chemat un echipaj de poliţie, care să elucideze dacă cineva a făcut intenţionat acest lucru sau a fost doar natura de vină, având în vedere vijelia de zilele trecute.  

"Când a venit poliţia acolo nu a mai găsit nimic, deci este clar că a venit cineva şi a strâns. A căzut ceva de sus, cred că un ghiveci. Şi capota e afectată, nu doar parbrizul. Am chemat Poliţia, ce era să fac”, a declarat Anca Badiu la un post tv.

Cântăreaţa pare că nu mai scapă de probleme. În urmă cu doi ani a suferit o pierdere uriaşă. Atunci, Mircea, fratele solistei, a fost găsit mort în Spania, în condiţii suspecte. Disparţia lui a afectat-o profund mai ales că Anca se lupta deja de ceva timp cu depresia şi lua medicamente pentru afecţiunea ei.

"În aceea după-amiază a căzut şi a făcut infarct. Cred că era foarte stresat la muncă, fusese promovat ca asistent manager la un magazin de cosmetice din Londra. În plus, lua tot felul de pastile pentru a-şi mări masa musculară. Bea şi multă cafea, probabil consuma şi alcool. El a fost mai sensibil, în copilărie era mai slăbuţ şi şi-a dorit să meargă la sală. Aşa că în ultimii ani a mers la sala de forţă ca să facă muşchi. Îmi e dor de el şi încercăm cu toţii să trecem peste această dramă”, povestea Anca Badiu pentru Click! la scurt timp după tragedia care a lovit familia ei. 

Mai multe