Anca Lungu, mărturisiri şocante după accidentul din Corbeanca

17 septembrie 2016 0:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Antena 1 a trecut prin scene de coşmar vineri seara. Anca Lungu, cunoscută şi ca "Prinţesa Polonic", a fost martora unui accident grav, care a avut loc în Corbeanca şi în urmă căruia 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta tv a povestit pe reţeaua de socializare cum i s-au derulat prin faţa ochilor scene de groază.

Anca Lungu a sărit imediat în ajutorul răniţilor, însă a rămas profund dezamăgită după ce a sunat la 112, iar la celălalt capăt al firului o doamnă a întrebat-o câte persoane şi-au pierdut viaţa. Încă şocată de cele întâmplate, prezentatoarea a povestit pe Facebook firul evenimentelor.  

"În faţa noastră se întâmplă un accident cu 13 răniţi. Un microbuz se izbeşte puternic de o Dacia Logan. Fiarele se întrepătrund. Oamenii încep să iasă şocaţi, plini de sânge, pe marginea drumului. Cei care pot. Cu mâinile tremurânde sunăm la 112 şi prima întrebare a unei doamne plictisite nu e despre câte victime sunt, despre câţi oameni au nevoie de ajutor sau cât de grav sunt răniţi, ci dacă sunt sau nu morţi. Poate o fi asta o metodă de evaluare a nivelul intervenţiei, poate mi-e greu mie să înţeleg procedurile. Mă întreb însă dacă viaţa mai are prioritate...", a scris vedeta pe contul de socializare.

În urma accidentului 9 persoane au fost transportate la Spitalele Elias şi Floreasca, iar una dintre ele se află în stare gravă.  

Mai multe