Anca Lungu şi-a botezat fetiţa! Ce frumoasă este "prinţesa Linguriţă"

24 august 2014 16:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii pentru Anca şi Ştefan Lungu. Cei doi şi-au creştinat duminică fetiţa. Micuţa, alintată "Prinţesa Linguriţă", poartă de astăzi oficial numele Natalia. Părinţii i-au organizat o petrecere restrânsă, la casa lor din Corbeanca.

Prezentatoarea Observatorului de weekend a trăit la maximum ziua de duminică. A pregătit în cel mai mic detaliu botezul fiicei ei şi s-a bucurat de o vreme superbă. Anca şi Ştefan Lungu au creştinat-o pe micuţa Natalia la o biserică din Corbeanca după care şi-au invitat oaspeţii acasă, la petrecere.

Părinţii nu au vrut să sărbătorească la vreun restaurant, ci chiar la ei acasă, că doar au o locuinţă spaţioasă cu curte chiar lângă pădure. Pentru eveniment, mămica a îmbrăcat-o pe Natalia într-o rochiţă albă lungă accesorizată cu un trandafir roşu, aşa cum îi stă bine unei prinţese. 

                                             Micuța Natalia a stat liniștită la botez

Pe 30 mai, Anca Lungu, alias Prinţesa Polonic, a născut cu aproape opt săptămâni mai devreme decât ar fi trebuit dar, din fericire, fetiţa ei, Prinţesa Linguriţa, este acum perfect sănătoasă.

Mai multe