Anca Lungu și-a botezat fiul la Nisa. Andreea Berecleanu i-a fost alături

30 decembrie 2018 17:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Lungu (32 de ani) și-a botezat fiul într-un cadru restrâns, la Nisa. Fosta prezentatoare tv a avut alături de ea cei mai apropiați prieteni, înclusiv pe fosta colegă de la Antena 1, Andreea Berecleanu.

Botez discret în weekend, la Nisa, Franța, acolo unde Anca Lungu s-a stabilit alături de bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorțul de Ștefan Lungu. Fosta vedetă TV și-a creștinat fiul, care a venit pe lume în iulie 2018, iar alături de ea au fost Andreea Berecleanu și soțul ei, chirurgul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea de la Antena 1 a publicat pe Instagram mai multe fotografii alături de Anca Lungu, dar și imagini cu familia ei, căci la eveniment a însoțit-o și fiul ei, Petru.

Ceremonia din biserică a fost extrem de emoționantă, mămica Anca Lungu a făcut pe fotograful și a încercat să surprindă fiecare moment important cu fiul ei, Georgios, însă la petrecerea de după toată lumea s-a relaxat și s-a bucurat din plin de muzică și de mâncare. Tortul a fost uriaș și a avut tematică rock.

Anca Lungu a adus pe lume un băiețel, în data de 14 iulie. Fiul ei poartă numele Georgios Alexander și este al doilea copil al fostei prezentatoare de știri. Ea mai are o fetiță, Natalia (4 ani și jumătate), din mariajul cu Ștefan Lungu.

Mai multe