Anca Pandrea i-a dus tort lui Iura de ziua ei

17 februarie 2019 18:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şapte ani au trecut fără Iurie Darie, dar iubita lui îi ţine amintirea mereu vie! Anca Pandrea a împlinit, sâmbătă, 73 de ani, pe care i-a sărbătorit la mormântul regretatului actor cu care a fost împreună peste 40 de ani.

Văduva actorului Iurie Darie, actriţa Anca Pandrea, a împlinit sâmbătă  73 de ani, pe care i-a sărbătorit din nou la mormântul regretatului ei soţ. După ce în 2018 nu a putut să se scoale din pat, din cauza unei gripe rebele, iată că anul acesta şi-a reluat obiceiul şi a sărbătorit la mormântul actorului din Cimitirul Sfânta Vineri.

Împreună cu 15 prieteni, actriţa i-a servit pe cei prezenţi cu tort,  şampanie şi vin. “Este a şaptea aniversare fără Iura al meu (Iurie Darie ne-a părăsit pe 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani, n.r.) şi am vrut să-i fiu aproape. El oricum e mereu lângă mine, mă supravegează de acolo sus, şi mă ajută să merg mai departe”, a povestit pentru Click! Anca Pandrea. 

După ce au petrecut la mormântul lui Iurie Darie, unde actriţa şi-a pus şi ea un bust alături de cel al soţului ei, toată lumea a plecat spre casa lor, unde a continuat petrecerea.

“Actorul şi cântăreţul Victor Yla a dispărut, la un moment dat şi mi-a adus pe un pat de lemn, făcut din ceapă, bacon şi kaiser un mesaj de La mulţi ani! Eu credeam că merge să-şi aducă familia şi el m-a surprins astfel”, ne-a mai spus Anca Pandrea.

Printre cei care i-au mai fost alături actriţei se numără şi Elian Băcilă, supranumit şi sosia lui Iurie Darie pentru că seamănă ca două picături de apă cu regretatul actor. Petrecerea a continuat până seara, iar actriţa s-a bucurat că cei dragi i-au fost alături.  

Mai multe