Anca Pop, solista care a cântat cu Goran Bregovic, a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre

18 decembrie 2018 7:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Pop a murit după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în zona localității Svinița. Poliția mehedințeană a declarat că femeia în vârstă de 34 de ani a pierdut controlul volanului.

Potrivit observator.tv, dispariția artistei a fost anunțată de sora acesteia, iar poliția a fost alertată imediat. Ea ar fi derapat într-o zonă fără parapet și nu a reușit să mai controleze volanul mașinii, astfel că a plonjat în fluviul Dunărea.

Anca Pop a murit la 34 de ani

Anca Pop s-a stins din viața la vârsta de 34 de ani. Aceasta fusese declarată dispărută de către sora ei, iar după mai multe căutări, în mașină s-au găsit actele artistei Anca Pop.

"Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de URgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei ORşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Anca Pop a colaborat cu Goran Bregović

Anca Pop a colaborat la un moment dat și cu Goran Bregović pentru o piesă. Ea l-a cunoscut pe artist printr-o cunoștință comună, iar la scurt timp au lucrat împreună la mai multe melodii de pe albumul artistului: „Champagne for Gypsies”.

„L-am cunoscut printr-o cunoștință comună, o persoană care nu e cunoscută, un compozitor turc. Pe atunci, Goran căuta pe cineva care să compună cu el piesele în engleză pentru albumul „Champagne for Gypsies”. Acea persoană i-a spus despre mine și prin e-mail am comunicat și i-am trimis niște compoziții, niște idei”, ne spunea ea în urmă cu ceva timp.

Mai multe