Anca Serea a ajuns la spital, dar a şi uitat că a fost pe acolo: "Pregătesc copiii pentru şcoală!"

7 noiembrie 2017 8:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săptămâna a început prost pentru Anca Serea, care luni seara târziu a ajuns în grija medicilor. Bruneta a stat câteva ore sub supraveghere medicală, dar cum este o mamă eroină, bruneta a cerut pe semnătură să plece acasă, că doar o aşteaptă cinci copii! Deşi vizita la spital s-a prelungit până târziu în noapte, a doua zi de dimineaţă, vedeta şi-a luat sarcinile în primire ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Anca Serea (36 de ani) nu are timp să fie bolnavă. Vedeta trebuie să fie mereu în formă pentru cei cinci copii, dar luni seara oboseala a ajuns-o şi a avut nevoie de îngrijiri de specialitate. A acuzat o stare accentuată de epuizare şi a ajuns la spital. Aici, după un consult amănunţit, prezentatoarea s-a liniştit. 

Anca Serea a publicat pe o reţea de socializare o fotografie de pe patul de spital, în care apare cu o perfuzie. „Vizită nocturnă”, a scris ea. Contactată de Click!, vedeta a mărturisit că nu a fost nimic grav, ci doar o alarmă că organismul ei trebuie şi menajat.

"Sunt bine, pregătesc copiii pentru şcoală", s-a rezumat bruneta să ne declare în timp ce alerga prin casă.

Anca Serea este căsătorită cu artistul Adrian Sînă şi are cinci copii: David (15 ani și jumătate ), Sara (10 ani și jumătate), Noah (5 ani și jumătate), Ava (3 ani și jumătate) și Moise (1 an și jumătate).

Mai multe