Anca Serea a luat cărucior pentru al cincilea copil! Cât a dat pe el

20 aprilie 2016 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Cruceru a inaugurat showroom-ul Taticool Shop! Anca Serea, viitoare mămică, a primit de la Taticool un cărucior premium, aflat în top 3 în lume!

Pasionat de produsele pentru copii, de jobul de părinte şi de noutăţile din acest domeniu, Dan Cruceru a fost inspirat de fetiţă lui să deschidă o afacere cu produse pentru părinţi şi copii.Nu a stat pe gânduri şi, pe lângă timpul petrecut alături de fetiţă să şi scriiturii pentru site-ul www.taticool.eu, Dan a găsit un spaţiu frumos amenajat, undeva în centrul oraşului, acolo unde a adus produse pentru părinţi şi copii de la Mutsy, Baby Brezza şi Bloom.

Anca Serea şi Adrian Şină s-au numărat printre primii părinţi care au decis să testeze aceste produse, mai ales că se pregătesc să devină părinţi pentru a cincea oară. Vedetă Prima TV şi soţul sau au primit un cărucior premium, aflat în top 3 în lume, Mutsy IGO. Emoţionat pentru că a trecut în rândul oamenilor de afaceri şi şi-a propus că pe viitor să aducă zece francize în ţară, toate având legătură cu copiii, Cruceru a declarat: “Crescându-mi copilul zi de zi şi observând că sunt multe produse de proastă calitate în România în această zona, am decis să pornesc un business care să ofere o super calitate şi siguranţă copiilor. În plus, sunt produse smart care îi ajută foarte mult pe părinţi în creşterea copiilor.Este un vis împlinit! Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pentru deschiderea Taticool Shop, în mod special soţiei mele şi fetiţei, pentru inspiraţie!".Showroom-ul Taticool Shop şi-a deschis porţile pe stradă Vasile Lascăr, nr 144-146, Sector 2, Bucureşti şi îi așteaptă cu produse de cea mai bună calitate pe viitorii părinţi.

Mai multe