Anca Serea a născut o fetiță! Ce nume a primit al șaselea copil al vedetei

14 august 2019 17:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoții și clipe de neuitat în familia Serea-Sînă, având în vedere că Anca a adus pe lume cel de-al șaselea copil. Vedeta s-a dus „de bunăvoie” la spital, având impresia că i s-a rupt apa și bine a făcut! Înainte să-i dea naștere celui de-al șaselea copil al său, aceasta și-a anunțat și admiratorii virtuali în legătură cu posibilitatea de a-și aduce pe lume bebelușul.

Mămica a fost relaxată și nu a arătat niciun semn de îngrijorare în marea zi, având în vedere că a mai trecut prin această „procedură” de încă 5 ori. La puțin timp după ce a anunțat că are impresia că i s-a rupt apa, Anca Serea a născut o fetiță perfect sănătoasă miercuri, 14 august. Vedeta nu-și mai încape în piele de fericire acum că familia s-a mărit, iar frățiorii micuței abia așteaptă să o cunoască.

Acum „balanța” este echilibrată în familia celor doi artiști, având în vedere că sunt în prezent trei fete și trei băieți, odată cu venirea pe lume a fetiței care a primit numele Leah. 

Numele este de origine evreiască, iar onomastica se sărbătorește la data de 1 ianuarie. Acesta înseamnă un început rapid, o decizie rapidă, dar și fată agilă, rapidă, cu figură graţioasă. Este o persoană care se îngrijorează întotdeauna de soarta celor dragi, mai mult decât de propria soartă.

În ceea ce privește sarcina vedetei, aceasta nu a fost una tocmai ușoară, iar Anca probabil că se va opri aici cu „mărirea familiei”. „Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbita decât Moise și să vină pe lume la termen”, spunea Anca Serea cu puțin timp înainte de a naște. 

Anca Serea şi partenerul ei, Adrian Sînă, au împreună patru copii: Noah, Ava, Moise Petru și Leeah, nou născută. În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, dar, din păcate, a rămas văduvă la doar 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, pe David şi pe Sara. 

Mai multe