Anca Serea, distracţie printre rafturile cu hăinuţe din magazin

30 septembrie 2017 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lansarea unui magazine cu hăinuțe a fost o ocazie bună atât pentru copii, dar și pentru părinții lor să se distreze cot la cot. Anca Serea a dat startul petrecerii, iar CRBL i-a provocat la kendama.

Vată pe băț, dulciuri colorate, popcorn, ateliere de creație - totul  într-un decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu stele şi baloane personalizate. Așa a fost miercuri la deschiderea unui magazin de haine pentru copii, în Bucureşti. Gazda evenimentul și totodată cea care a dat startul petrecerii a fost Anca Serea, frumoasa vedetă tv care a venit însoțită de trei dintre copilașii ei: Sara, Noah și Ava. Oaspeții au fost invitați să participe la o sumedenie de activități antrenante: s-au fotografiat la cabina personalizată, apoi CRBL și echipa sa de vrăjitori kendama au făcut demonstrații uimitoare și au încurajat copiii să-și arate propriile abilități.

DJ Raul Martin a asigurat muzica, iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade, avioane şi păianjeni în cadrul unui workshop unde au interacționat cu animatori profesioniști.

Seara a fost îndulcită de un colorat candy bar şi, într-un stil autentic american, un stand de popcorn a stat la dispoziţia invitaţilor. ”A fost o seară frumoasă, ne-am distrat cu toții și ne-am înnoit cu hăinuțe călduroase pentru toamna aceasta”, ne-a spus Anca Serea.

Mai multe