Anca Serea face botez cu meniu de fițe pentru Ava

27 iunie 2014 20:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mâine este o zi foarte importantă pentru Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (37 de ani). Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV şi solistul trupei Akcent îşi vor boteza fetiţa, pe Ava Stephanie, în vârstă de cinci luni.

Pentru a păstra tradiţia, ei au ales acelaşi lăcaş de cult - Mânăstirea Caşin, unde au fost creştinați şi ceilalţi trei copii, David, Sarah – pe care vedeta îi are din prima căsnicie – și Noah. Pentru acest eveniment, Anca s-a pregătit din timp, a ales rochiţele ei și ale fetițelor de la magazinul M. Marquise şi s-a aranjat la salonul „Le Boudoir”.

Şi meniul pentru petrecerea de botez a fost ales cu multă atenţie. Familia şi prietenii se vor delecta la un restaurant select din Herăstrău, cu un meniu de fițe. Foie-gras, salate, pui, somon, dar şi prăjituri delicioase: plăcintă cu mere sau cu brânză, tiramisu, tartă, panacota, toate aceste bucate alese vor fi pe mesele invitaților. „Sunt foarte emoţionată. Am stabilit toate detaliile, va fi o petrecere intimă, cu doar 60 de rude și prieteni”, a spus vedeta, pentru Click!

Mai multe