Anca Serea mânâncă de la patiserie, dar are o siluetă de vis după 5 naşteri!

17 iulie 2018 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai distinse mămici din showbiz este fără doar şi poate Anca Serea. Prezentatoarea a întors multe capete zilele trecute pe stradă, deşi a încercat chiar să nu iasă deloc în evidenţă. Îmbrăcată casual, cu o rochie albă de vară şi espadrile, bruneta şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare şi deşi şi-a dorit să treacă neobservată, iată că a fost imediat recunoscută. Fotoreporterii Click! au surprins-o în centrul Capitalei, alături de fetiţa ei, Sarah, în timp ce îşi potolea foamea la o patiserie.

Anca Serea (37 de ani) are cinci copii, dar continuă să fie un exemplu pentru femeile din România care tânjesc după o siluetă trasă prin inel. Zilele trecute, pe o arşiţă cumplită, bruneta şi fetiţa ei au făcut o oprire la o patiserie din centrul Capitalei. Au cumpărat câteva produse şi în timp ce se îndreptau din nou spre maşină, Anca a atras imediat privirile trecătorilor.

Prezentatoarea nu a îmbrăcat vreo ţinută sofisticată, ci dimpotrivă, a optat pentru o rochie albă, în care să se simtă confortabil, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu talpă joasă. Chiar şi aşa, Anca a trezit imediat interesul trecătorilor. Asortată cu mama ei, Sarah a purtat şi ea tot o rochiţă albă, pe care a accesorizat-o cu o bentiţă şi un rucsac.

Fetiţa s-a urcat pe bancheta din spate a limuzinei de lux, conduse de prezentatoare, şi cele două şi-au continuat călătoria către Piaţa Universităţii. 

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă şi este mămica a cinci copii, trei ai artistului şi doi dintr-o relaţie anterioară.  

Mai multe