Anca Serea, probleme pe ultima sută de metri. A intrat în luna a noua

26 martie 2016 9:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Poartă în pântece al cincelea copil! Anca Serea va naşte curând un băieţel. Prezentatoarea a intrat în luna a noua de sarcină şi până acum nu a acuzat probleme deosebite. De câteva zile, vedeta tv a observat, însă, că tensiunea îi joacă feste.

Aca Serea se simte bine pentru o femeie însărcinată în ultimele săptămâni. Bruneta a declarat că are o sarcină uşoară şi ca şi la celelalte a reuşit să nu pună prea multe kilograme. "Nu m-am cântărit, însă estimez că am luat în jur de şapte kilograme. Pe măsură ce sarcina avansează e normal să se mai adauge şi la siluetă. La ultima ecografie, care a avut loc la 8 martie, micuţul Moise avea deja două kilograme, semn că este un băieţel vânjos şi sănătos. M-am simţit bine până acum, slavă Domnului. Am mici probleme cu tensiunea arterială, uşor ridicată, dar nu e nimic deosebit având în vedere vârsta şi sarcina în ultimul trimestru", a povestit Anca Serea la Antena Stars.

Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv are toate motivele să fie fericită. Are o familie frumoasă, iar sâmbătă (26 martie), fiul ei împlineşte 14 ani, aşa că în casa vedetei va fi petrecere mare.   

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună doi copii: pe Noah (3 ani şi jumătate) şi pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Ea i-a dăruit afaceristului Filip Poplingher doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Mai multe