Anca Țurcașiu a ajuns în cârje în urma unui accident casnic: "Sunt o fire împiedicată”

7 octombrie 2021 16:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe dificile pentru Anca Țurcașiu! Cântăreața a ajuns să umble în cârje pe la emisiuni, dar și pe la spectacole de teatru, după ce a fost victima unui accident domestic. Anca a căzut pe gresie și și-a fracturat rotula!

Cântăreața Anca Țurcașiu (51 de ani) a îngrijorat pe toată lumea când a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, în cârje. Anca a povestit ce s-a întâmplat! „Am cazut pe gresie, în genunchi. Acum sunt foarte bine! La mare am căzut, într-o seară. Eu sunt o fire foarte împiedicată. Cred că am atras asta pentru că toată vara m-am gândit să nu cad și să nu îmi rup picioarele pe gresia aceea foarte lucioasă. Și s-a întâmplat. Așa că ai grijă ce îți dorești și ce transmiți în Univers”, a povestit Anca, la Pro TV.

"Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe"

Acum, solista este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă. „Dar de a doua zi, mi-am ținut toate spectacolele, cu orteza, cu o canapea instalată frumos pe scenă. Iar la teatru am adaptat personajul și am făcut-o șchioapă pe Dolores, personajul pe care îl interpretez. Am zis asta e, s-a întâmplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am ținut spectacolele în fiecare seară. Am avut mult timp să citesc, să mă uit la filme, m-am odihnit. Nu am scos gresia, dar acum suflu și în iaurt, știi cum e. Durerea e inevitabilă, suferința e opțională. Nu am vrut să mă victimizez, am mers mai departe. Până în decembrie o să pot să dansez și o să fiu în mare formă”, a mai spus artista.

Mai multe