Anca Țurcașiu nu îmbătrâneşte! A fost cea mai elegantă naşă de cununie

22 octombrie 2017 17:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Țurcașiu (47 de ani) și soțul ei, Cristian Georgescu (49 de ani), au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni, iar evenimentul a fost un moment prielnic pentru cântăreață să-și pună în valoarea eleganța, care încă n-a părăsit-o.

Anca Țurcașiu a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii de le cununia prietenilor, însă principala atracție a imaginilor a fost cu siguranță, cântăreața, care a fost foarte elegantă într-o rochie roșie, lungă până în pământ, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Anca Țurcașiu a format o pereche deosebită alături de soțul său, părând un cuplu model pentru proaspeții însurăței, pe care i-au cununat: „Ziua cea mare pentru Elena și Alex Ursu (cei pe care i-au cununat, n.r.). să le fie viața plină de iubire! Noi le vom fi mereu alături!”, le-a urat Anca Țurcașiu finilor.

Cântăreața l-a cunoscut pe medicul stomatolog Cristian Georgescu în Statele Unite, la scurt timp după nefericita relație pe care a avut-o cu Gheorghe Gheorghiu. Anca și Cristian au împreună un băiat, pe nume Radu, în vârstă de 18 ani, care își dorește să devină avocat.

Mai multe