Anca Ţurcaşiu: ''Sunt sigură că Ţânţăreanu regretă ce a spus"

22 septembrie 2014 18:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

În weekend a apărut zvonul că Anca Ţurcaşiu divorţează după 16 ani de căsnicie. Cel care a lansat marea bombă a fost nimeni altul, decât naşul lor de cununie Cristian Ţânţăreanu.

Anca Ţurcaşiu a vorbit în emisiunea lui Teo, de luni seară, despre cum a fost ''divorţată'' fără voia ei.

''Nu s-a întâmplat nimic în viaţa mea. Nu s-a schimbat nimic. E la fel ca acum 48 de ore când am apărut la braţul soţului meu la un eveniment şi am plecat împreună. Weekend-ul aceasta am fost foarte ocupată. Am aflat târziu de toată avalanşa mediatică. Se spune că nu iese fum fără foc, dar de data asta nu a ieşit nici măcar foc. E adevărat că m-a sunat o jurnalistă şi m-a întrebat dacă am divorţat, eu am spus că nu. Ea a insistat şi mi-a spus că are dovezi clare, că i-a zis notarul care ne-a divorţat, şi atunci i-am spus că dacă aşa a zis, aşa e. Mie mi-a explicat soţul meu ce s-a întâmplat. Ţânţăreanu a făcut declaraţia după ce a apărut articolul. Eu nu am răspuns la telefon, că nu am avut cum, soţul meu nici atât. Naşul meu de cununie a răspuns şi a dat nişte declaraţii exagerate. Sunt convinsă că îi pare rău că a făcut aceste afirmaţii. Sunt convinsă că n-a vrut. Soţul meu este alături de mine'', a mărturisit Anca Ţurcaşiu, la Teo Show.

''Vreau ca toată lumea să înţeleagă că Ţânţăreanu este un om foarte bun. Ne petrecem foarte mult timp împreună. I-am spus că poate ar fi fost mai bine să nu spună nimic'', a continuat artista.

Mai multe