Anda Adam a fost cerută în căsătorie, în Cappadocia: ”S-a așezat în genunchi! Am plâns de bucurie”

27 octombrie 2021 18:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam se mărită iar! Nici bine nu a divorțat, că solista a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Cererea a fost una fabuloasă, pe un tărâm de basm din Turcia, desprins parcă din povești! Solista a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia, unde i-a spus „Da!” din toată inima iubitului ei musculos!

Anda Adam trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci, bărbatul pentru care a și divorțat de Sorin Andrei Niculescu. Anda mărturisea, recent, într-una din Galele „Bravo, ai stil! Celebrities!” că bărbatul i-a dat inelul și iată că nu a trecut mult și a venit și cererea în căsătorie, care a fost una cât se poate de romantică!

Cerere romantică printre baloane cu aer cald

Momentul pe care Anda nu îl va uita niciodată s-a desfășurat în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică și exclusivistă, Cappadocia. Peisajul în care afaceristul a cerut-o pe Anda de soție a fost unul de basm, reușind s-o impresioneze până la lacrimi pe solistă. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboara zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul".

"El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie... Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru... Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda momentul cererii în căsătorie, emoționată până la lacrimi, pentru Wowbiz.ro.

Cine e Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam?

Viitorul soț al Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci și este un afacerist din Arad. Acesta a stat o perioadă bună de timp în Elveţia şi în Franţa, iar în ţară are nenumărate afaceri. Yosif sau Joseph, aşa cum îi mai spun prietenii, a fost şi el căsătorit şi are din prima căsnicie, la fel ca şi Anda, o fetiţă superbă pe nume Nicole, în vârstă de vreo 5 anişori. În vara anului 2018, Yosif şi o blondă superbă pe nume Ioana au avut o nuntă de vis la Limassol. Ceremonia s-a desfăşurat pe plajă, într-un decor superb, iar petrecerea s-a ţinut în incinta Four Seasons Hotel Limassol Cyprus. Din păcate, mariajul dintre Yosif şi Ioana a eşuat, aceştia divorţând recent, însă au o relaţie civilizată de dragul fetiţei lor. Vara aceasta, afaceristul a întâlnit-o pe Anda Adam şi s-a îndrăgostit iremediabil de ea.

Citește și:

INTERVIU Anda Adam, pe val și în afaceri, și în amor: "Ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoși"

EXCLUSIV Cine e misteriosul Yosif Mohaci, iubitul Andei Adam. A făcut nuntă de lux în Cipru, cu prima soție

Mai multe