Anda Adam a venit îmbrăcată din cap până-n picioare la MMA, dar tot și-a arătat sânii

3 octombrie 2017 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele mai în vogă artiste ale momentului s-au întrecut în ținute sexy la Media Music Awards, iar Anda Adam nu a vrut să se lase mai prejos. Piesele sale vestimentare au fost din nou surprinzătoare și provocatoare.

Anda Adam este sexy chiar și atunci când este aproape complet acoperită. A fost cu neputință să scape neobservată și nu doar datorită faptului că a purtat un palton galben, foarte țipător. Deși a fost îmbrăcată din cap până-n picioare, lucru destul de neobișnuit pentru stilul ei rebel și lipsit de inhibiții, Anda Adam nu a putut rezista și tot și-a arătat sânii.

Cântăreața a refuzat să permită ținutei vestimentare de sezon rece să-i eclipseze formele apetisante, așa că a preferat un decolteu generos care a atras toate privirile. Prezența ei ravisantă l-a ademenit chiar și pe solistul What's Up să i se alăture la ședința foto.

Cu părul prins în coadă, o privire seducătoare și o priveliște de infarct către nurii săi, Anda Adam a fost o prezență sexy și încântătoare la celebrul eveniment muzical, care anul acesta s-a ținut în Capitală, la Park Lake. 

Mai multe