Anda Adam are o colecţie impresionantă de pantofi

20 martie 2016 15:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam nu stă rău deloc la capitolul încălăminte de gală. Solista a deschis uşile dulapului ei cu pantofi, iar fanii au rămas surprinşi de colecţia ei impresionantă. Cu toc înalt şi de diferite culori, simpli sau în mai multe culori, cântăreaţa a cerut sfaturi pentru a asorta o pereche rochiei mulate care îi punea în valoare silueta recuperată rapid după naştere.

Anda Adam a demonstrat că are şi ea pasiunea oricărei femei, aceea de a avea acasă cât mai multe perechi de pantofi. Tocmai pentru că este posesoarea unei adevărate colecţii, artistei i-a fost greu să se decidă asupra unei singure perechi pe care să o încalţe la o rochie neagră cu impremeu.  

"Habar n-am ce pereche să asortez la rochia asta!? Pe unde petreceţi în seara asta?", a scris cântăreaţa pe contul ei de socializare la o imagine în care apare stând nedumerită în faţa dulapului cu zecile de perechi de pantofi.

Dincolo de "problema" artistei  şi de numrăul impresionant al perechilor de pantofi, fanii au remarcat silueta Andei Adam, care a făcut eforturi să-şi revină rapid după naştere. Solista a devenit mămica unei fetiţe, Evelin, în urmă cu patru luni. 

Anda Adam se pregăteşte de creştinarea fetiţei sale, care va avea loc se pare abia în luna mai, când micuţa va avea aproape şase luni. Asta deoarece, artista nu a vrut să îşi boteze copilul în postului Paştelui. Ea a programat sluja religioasă şi petrecerea la data de 15 mai. La eveniment sunt invitate peste 300 de persoane. 

Mai multe