Anda Adam, cu burta mică, dar cu fundul mare! Cum a venit la o lansare

29 septembrie 2015 22:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mai are o lună și naște, însă burtica de gravidă a Andei Adam (35 de ani) este, încă, neobservabilă. Iar dacă nimeni nu reușește să-i distingă pântecele, atunci când vine vorba de alte zone ale corpului, nu sunt probleme. Vedeta pare că ar fi luat câteva kilograme bune pe timpul sarcinii, însă toate s-au depus strategic pe fund și sâni.

Anda Adam a fost prezentă la evenimentul  de dublă lansare al salonului Tabya, care a adus în premieră revista de beauty „Tabya Beauty Magazine”, dar și extensiile de gene cu efect de eyeliner. Aici, frumoasa vedetă a reușit să atragă atenția cu formele ei generoase, însă nu este deloc vorba despre burtica de gravidă.

Uite ce a atras atenția invitaților

Îmbrăcată într-o bluziță albă, făcută dintr-un material transparent, Anda chiar a încercat să își pună în evidență burtica. Totuși, chiar dacă este însărcinată în luna a opta, cei prezenți la eveniment au observat altceva: sânii frumoasei vedete par că s-ar fi dublat în mărime.

După ce i-au admirat nurii, invitații au avut un șoc atunci când Anda s-a întors cu spatele. Vedeta pare că mai are puțin și o întrece pe Kim Kardashian atunci când vine vorba de posterior. Și chiar dacă a încercat să și-l ascundă cu o bluziță mai lungă, fundul vedetei a fost senzația serii.

Mai multe