Anda Adam, faţă-n faţă cu Victor Slav! Cântăreaţa, invitată la emisiunea fostului iubit

6 februarie 2018 0:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Accidentată grav la Exatlon, Anda Adam s-a întors zilele trecute în cârje în România. Cântăreaţa a povestit, luni seara, la Kanal d, experienţa competiţiei care a solicitat-o atât de mult chiar în emisiunea moderată de fostul ei iubit, Victor Slav. Cei doi au format un cuplu timp de şase ani, dar şi-au spus adio în 2012. De atunci, atât Anda, cât şi prezentatorul tv şi-au refăcut viaţa sentimentală cu alţi parteneri şi au devenit părinţi.

Întlnire în cadru oficial pentru Anda Adam şi Victor Slav. Cântăreaţa a povestit prin ce a trecut în Republica Dominicană şi cum a ajuns înapoi în ţară în cârje, accidentată la genunchiul la care în trecut a mai fost operată, chiar în emisiunea moderată de fostul ei iubit. Solista s-a ferit să aibă un contact vizual prelungit cu el şi a preferat să-i dea toate explicaţiile Andreei Mantea, coprezentatoarea "Wowbiz". În finalul show-ului, Victor şi-a liat inima-n dinţi şi i-a adresat şi el o întrebare fostei partenere.  

Anda Adam a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Slav, idilă care după şase ani a fost sortită eșecului. Şi-au încheiat toate socotelile în 2012, deşi mult timp după despărţire au tot fost legaţi de un credit pe care prezentatorul l-a făcut pe numele lui, dar care era achitat lunar de artistă. Acum, cei doi sunt implicaţi în alte relaţii.

Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei cu care are o fetiţă Evelin, iar Victor Slav se iubeşte cu Bianca Drăguşanu, blonda fiind mama fetiţei lor, Sofia.   

Mai multe