Anda Adam, în cârje la un local cu manele

4 februarie 2018 19:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 1 februarie, Anda Adam sosea pe aeroportul Otopeni, după o lună petrecută departe de familie, tocmai în Republica Dominicană, acolo unde şi-a testat limitele în show-ul de la Kanal D. A părăsit competiţia cu o accidentare serioasă la genunchi, dar care se pare că nu i-a tăiat cheful de viaţă: vineri seara s-a dres cu manele.

I-a dat emoţii serioase soţului Andrei Nicolescu (37 de ani), care a văzut din faţa micului ecran cum partenera lui de viaţă a ajuns pe mâna medicilor, în urma unei accidentări din concurs. Anda Adam a alunecat atunci când a vrut să se urce pe postament, iar rotula i-a sărit. N-a mai putut continua concursul difuzat de Kanal D, în care miza era premiul uriaş de 100.000 de euro. 

Pe 1 februarie, Anda Adam a sosit în ţară în scaun cu rotile, cu cârjele la purtător, însă în loc să o vedem la o clinică de ortopedie am surprins-o la un celebru restaurant de manele din Drumul Taberei. Alături de soţul ei, artista a descins în zonă îmbrăcată sport, şchiopătând, sprijinindu-se în cârje, însă situaţia n-a împiedicat-o să savureze la maximum cele două ore petrecute la local.

Printre soliştii care prestează acolo se numără Ionuţ Talent, Dănuţ De Vitto, Sorin Talent, Elena Zambilă, Marian Viteză, Sorinel Puştiu, Elis Armeanca, Narcis de la Bărbuleşti, Mihăiţă Piticu etc.

Mai multe