Anda Adam, însărcinată? Uite ce zice tatăl ei

8 iunie 2015 18:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam (35 ani) și Sorin Andrei și-au jurat credință veșnică duminică (7 iunie), când a avut loc fastuoasa nuntă a celor doi îndrăgostiți. În cadrul evenimentului, tatăl Andei a dat-o de gol pe vedetă, făcând, fără să vrea, dezvăluiri despre relația acesteia cu Sorin.

La nunta Andei Adam, tatăl frumoasei mirese și-a exprimat dorința ca fiica lui să-i aducă mulți nepoței. Mai mult, acesta a răspuns afirmativ atunci când un reporter al emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, l-a întrebat dacă crede că Anda este însărcinată.

„Eu bănuiesc ceva. Se văd ceva semne. Eu așa cred”, a spus tatăl miresei, întrebat dacă fiica lui este însărcinată. În imaginile de la nunta Andei, vedeta este filmată în limuzină când, servită cu șampanie, aceasta îl roagă pe cel care o servește să nu-i pună multă băutură în pahar. 

Tatăl Andei a mai spus că își dorește cât mai mulți nepoței, chiar patru sau cinci. Acesta l-a plăcut pe Sorin Andrei și crede că, „deocamdată”, acesta este potrivit pentru fiica lui. Cei doi miri au radiat de fericire la nuntă și i-au încântat pe invitați cu petrecerea pusă la punct de Anda.

Mai multe