Anda Adam, într-un slip cât o batistă. E toată numai rotunjimi sexy

2 august 2019 1:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 39 de ani, Anda Adam pornește revoluția formelor și ne arată că nu e nevoie să porți măsura S ca să fii sexy. Solista, care de când se știe este o clientă veche a sălii de sport, a ales ca manifest o poză cu ea însăși, poate una dintre cele mai incitante imagini de-ale sale.

Anda Adam reușește să fie acum poate mai sexy decât a fost în Playboy, în anul 2000, când a pozat cu o țeavă de duș între fese. De atunci, solista nu a umblat prea mult la imagine și a rămas consecventă ținutelor sport, cool, în nuanțe neon, dar și aparițiilor senzuale, reușind să își găsească un stil care o avantajează. Și cum deține și o linie de costume de baie, nu ne miră deloc să o vedem pe Anda afișându-se pe rețelele sociale în aceste piese estivale, atât de necesare la piscină, la mare și la soare. Dar iată că acum artista a fost mai generoasă ca niciodată și le-a arătat fanilor virtuali mai mulți centimetri pătrați de piele.

Anda apare "îmbăcată" cu un costum de baie minuscul, care mai mult pune descoperă decât acoperă, reușind să-i evidențieze coapsele, șoldurile, talia și sânii. Fanii nu s-au abținut de la comentarii, iar bărbații nu s-au cenzurat deloc. Sute de complimente a primit artista, printre care: "ești dorința oricărui bărbat", "femeie, nu glumă", "bombă!".

Citește și:

Secretele româncelor care au făcut istorie în revista "tăticului" Playboy

Anda Adam, complet nemachiată, eclipsată de maşina verde-neon, de 100.000 de euro

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreunăAvem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe