Anda Adam nu a reușit să slăbească nici la patru luni de la naștere

7 aprilie 2016 16:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

A revenit pe scenă în timp record, însă nu la fel de repede reușește să dea jos kilohgramele pe care le-a acumulat pe perioada sarcinii. Anda Adam nu mai are silueta cu care ne-a obișnuit. Îmbrăcatălejer, artista s-a filmat în timp ce repeta coregrafia pentru următorul ei concert, însă imaginile nu o onorează deloc.

Anda Adam (35 de ani) a născut de mai bine de patru luni, dar semnele sarcinii încă se mai văd! Solista a dat jos câteva kilograme, însă este departe de forma fizică pe care o afișa înainte să rămână însărcinată. Cântăreața a slăbit, însă nu suficient de mult pentru a fi sexy.

În ultimele imagini de la sala la care Anda Adam își repetă coregrafia pentru următorul concert din acest weekend, cântăreața s-a prezentat într-o ținută lejeră, care din păcate i-a scos în evidență formele altădată trase prin inel.

Îmbrăcată în pantaloni și bluză sport, destul de largi, pentru a-i ascunde kilogramele în plus și cu o pereche de încălțăminte sport, Anda a lăsat impresia că nu a reușit să slăbească prea mult, însă faptul că face mișcare pare a fi un semn bun. 

Anda Adam a devenit mămica unei fetițe superbe la finele luniinoiembrie 2015, iar luna trecută ea a creștinat-o. La botez, bebelușa a primit numele Evelyn.

Mai multe