Anda Cheche i-a surprins pe jurați de la Românii au talent cu o interpretare sensibilă. Are o poveste de viață ruptă din filme

12 aprilie 2021 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Cheche a venit la Românii au talent și a făcut furori cu vocea sa impresionană. Tânăra în vârstă de doar 17 ani a fost susținută de tatăl adoptiv, care a fost foarte bucuros și mândru de fiica lui, atunci când aceasta a fost apreciată de jurați.

Anda Cheche a vorbit despre cât de recunoascătoare le este părinților adotivi pentru că i-au oferit absolut tot ce avea nevoie. Aceștia au susținut-o pe parcursul muzical, iar ea încearca să-i facă întotdeauna mândri. 

Aceasta a primit 4 de DA. Andra a ținut să-i precizeze că mai are de învățat, însă este talentată. „Ești pe drumul cel bun. Ești bine”, i-a zis Florin Călinescu. 

Tatăl Andei a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că fiica lui a primit 4 de DA. 

Iată interpretarea emoționantă a Andei

Anda a început să cânte la nunta unei verișoare. Un văr de-al tatălui este lăutar și a invitat-o pe scenă, să cânte melodia “Ploaia”. Anda a cântat, iar toți nuntașii s-au oprit din ce făceau ca să o asculte. Acela a fost momentul în care a înțeles că îsi dorește să devină cântăreață.

Apoi, a intrat în grupul ContraPunct, unde a învățat muzică, dans, actorie și mișcare scenică. Anda face acum o pauză de la grupul ContraPunct deoarece vrea să se dezvolte vocal singură. Continuă și acum studiile de canto și spune că mama este foarte exigentă, deoarece și ea a cântat în tinerețe.

Părinții Andei nu sunt părinții ei naturali; aceștia au adoptat-o încă de când era bebeluș. I-au spus adevărul pe când avea 4 ani și apreciază că știe de mică. Nu a interesat-o de părinții naturali și nu crede că o va interesa vreodată.

Cântă într-o trupă de coveruri și din banii câștigați își răsfață și părinții. Le cumpără cadouri ca să își arate aprecierea.

Iarna este instructor de patinaj. Deși nu a făcut sport de performanță, este atât de bună încât i s-a propus să devină instructor. A făcut un pariu cu tatăl său: dacă ea trece de preselecții, el trebuie să învețe să patineze.

Mai multe