Anda Ghiţă, primele declaraţii după ce a părăsit ''Ferma Vedetelor''

25 februarie 2016 22:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prima concurentă care a părăsit noua ediție a competiţiei ”Ferma vedetelor” din Cipru este Anda Ghiță, soacra lui Pitbull Atodiresei. Încă de la începutul show-ului, Anda a avut numeroase conflicte cu Mircea N. Stoian, dar şi nemulţuri legate de mâncarea primită, lucruri ce au determinat-o să nu mai rămână la fermă.

Anda Ghiţă a fost prima concurentă care a plecat din cel mai nou sezon ”Ferma vedetelor”. Ea a revenit acasă, după ce a pierdut duelul cu Sorana. Aceasta nu s-a integrat foate bine la fermă şi a intrat rapid în conflict cu ceilalţi concurenţi. Nimeni nu a deranjat-o însă, atât de tare ca Mircea N. Stoian. Cei doi au ajuns imediat la cuţite şi şi-au aruncat cuvinte grele.

La o zi de când s-a întors în România, Anda a fost invitată în emisiunea ''La Măruţă'' de la Pro Tv, unde a vorbit despre experienţa pe care a trăit-o la Ferma Vedetelor. Ea a mărturisit că nu a mai rezistat în Cipru din cauza dorului de soţul său:

''Eu am vrut să experimentez. Sunt fericită, cum să nu fiu fericită? Eu sunt o femeie puternică, iar în spatele meu stă un bărbat la fel de puternic, pe care îl ador. Un om cu care mi-am petrecut 20 de ani, mă iubeşte enorm. Nu am mai rezistat departe de soţul meu şi familia mea'', a declarat Anda, miercuri seară (25 februarie), la Pro Tv.

Întrebată dacă fiica sa a aşteptat-o la aeroport, femeia a răspuns că nu.

Mai multe