Andei Adam i-au venit neamurile de peste mări şi ţări înaintea nunţii

5 iunie 2015 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anda Adam şi-a aşteptat, vineri (5 iunie), cu emoţie, tatăl şi fratele vitreg la aeroport. Aşa cum Click! a anunţat în urmă cu o lună, aceştia au zburat nu mai puţin de 30 de ore, de la Brisbane (Australia) la Bucureşti. Iar mama miresei, Sanda, a bătut drumul din America.

Emoţii mari, ieri, pentru Anda Adam (34 de ani). Solista şi-a revăzut cu ochii în lacrimi, pe Aeroportul Henry Coandă, tatăl şi fratele vitreg, veniţi în România cu două zile înaintea nunţii solistei cu Sorin Andrei (29 de ani), care va avea loc duminică, la Vila 23 din Snagov. 

Socrul mic şi fratele Andei au venit tocmai din Australia şi au fost nevoiţi să schimbe trei avioane, de la Brisbane la Bucureşti, ei făcând escale la Londra şi Kuala Lumpur. Dacă cei doi bărbaţi au venit pe ultima sută de metri, mama Andei, Sanda, este de mai multe zile în ţară şi trebăluieşte de zor împreună cu fiica ei pentru ca nunta să iasă perfect.

Sanda a venit tocmai de la New York, unde locuieşte de 26 de ani, pentru a fi alături de fiica ei în cel mai important moment al vieţii, ea fiind cea care îi va aranja coafura în ziua cea mare. De profesie avocat, mama solistei lucrează la un salon cosmetic din cartierul Manhattan, unde machiază şi coafează vedete internaţionale.

Tatăl Andei, Adrian Adam, a fost înotător de performanţă la clubul Steaua, însă în prezent locuieşte în Ţara Cangurilor, în oraşul Brisbane din statul Queensland, fiind instructor de înot la un colegiu. Divorţat de mama Andei, domnul Adam şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, care i-a dăruit un băiat, pe Vlad, fratele vitreg al artistei.

La Vila 23 chefuiau şi liderii comunişti

Anda Adam a ales să-şi facă nunta în incinta Complexului Vila 23 din Snagov, însă nu mulţi ştiu că în acest loc nivelul de ozon este ridicat, fiind acelaşi ca la cota 1.400 metri. A funcţionat o vreme ca Centru ”Ana Aslan”, ca mai apoi, până în 1989, să devină loc de întâlnire ­pentru foştii demnitari comunişti.

Conştienţi că vila era împânzită cu microfoane, ei aveau vorbele drămuite. Tot aici se află şi un buncăr, unde liderii ­Partidului ­Comunist Român s-au ascuns timp de două luni, după accidentul nuclear de la Cernobîl, din anul 1986.

Mai multe