Andi Moisescu a fost cucerit de o trupă de dans! I-a trimis pe băieți în semifinala Românii au talent

7 aprilie 2017 20:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 7 aprilie, la „Românii au talent” a fost apăsat și ultimul Golden Buzz al sezonului 7. O trupă de dans a făcut senzație pe scena concursului, iar Andi Moisescu a decis să-i trimită direct în semifinală.

Publicul a fost în delir atunci când trupa „Ok World Wide” și-a interpretat numărul de breakdance. Cei cinci băieți au ales să danseze în stil „street” pe ritmurile moderne ale muzicii populare românești.

Scena a duduit sub pașii lor și a fost pentru prima dată în acest sezon „Românii au talent” când o trupă de dans a reușit să ajungă direct în semifinală. Cel care a apăsat Golden Buzz a fost Andi Moisescu, un mare admirator al hip-hopului și streetdance-ului. Dintre toți dansatorii însă, doar „Ok World Wide” l-a cucerit complet.

„Mi-am propus să nu dau Golden Buzz până simt că nu mai pot”, a mărturisit Moisescu. Băieții care până acum au stat în Marea Britanie (unul dintre membrii trupei este englez, originar din Cambridge) i-au dovedit lui Andi că sunt „superlativul absolut”. „Este actul artistic al sezonului”, a mai adăugat entuziasmat juratul.

Mai multe