Andi Moisescu: "Ești periculoasă, aproape am sunat la 112"

20 mai 2016 22:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Resciebelle Santiago este filipineza care a impresionat jurații și publicul de la "Românii au talent", grație vocii sale, dar și a felului în care arată. Așa se face că vineri, 20 mai, la cea de-a patra semifinală a competiției, frumoasa concurentă a sucit mințile tuturor bărbaților, iar Andi Moisescu și Florin Călinescu s-au declarat cuceriți.

A început să muncească de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta mama și pentru a se întreține, căci tatăl ei a murit când ea avea doar un an. A ajuns în România pentru a-I cunoaște pe părinții iubitului ei român. Acesta a fost și cel care a încurajat-o să participe la "Românii au talent".

Domnii din juriu au fost dați peste cap de momentul lui Resciebelle: "Să știi că ești foarte periculoasă, aproape am sunat la 112, am fost aproape să chemăm SMURD-ul. Data viitoare să nu vii fără ambulanță", i-a spus Andi Moisescu, în timp ce Florin Călinescu i-a zis fetei:" Am nevoie de oxigen de urgență. Ești o vitamină la casa omului."

Resciebelle Santiago a îmbrăcat un costum mulat și apropiat de culoarea pielii, a interpretat piesa "Drunk in Love" a lui Beyonce și s-a mișcat extrem de sexy. 

Mai multe