Andra a născut o fetiță drăgălașă! Prima imagine cu chipul micuței FOTO VIDEO

24 iulie 2015 10:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra a născut prin cezariană la o clinică privată din Capitală, joi (23 iulie). Artista a trecut prin emoții mari și este extrem de fericită alături de micuța Eva Maria-Ioana.

Andra a născut cu doctorul Nicolae Poiană, care a ajutat-o să îl aducă pe lume și pe primul ei copil, David (4 ani). Cântăreața a publicat o fotografie în care se vede chipul drăgălaș al fetiței, pe contul său personal de Facebook. Imaginea a strâns aproape 70.000 de apercieri, în doar câteva minute de la publicare, semn că fanii artistei așteptau demult să vadă cum arată noua membră a familiei Măruță.

Andra a născut alături de familie

Cântăreața nu a fost singură la maternitate. Andra a născut alături de familia ei. Cătălin Măruță (37 de ani) a așteptat cu sufletul la gură și a fost în salon alături de soția lui. Cântăreața a publicat prima imagine în care se văd trăsăturile micuței, spre bucuria fanilor. În poză, micuța pare să doarmă, după ce, probabil, a mâncat de la sânul mămicii ei. Andra a născut ieri, în jurul orei 10.00, dar și-a ținut fanii la curent pe Facebook. Imediat după ce a adus-o pe lume pe Eva Maria-Ioana, cântăreața a publicat poze cu băiețelul ei, David, alături de surioara lui. Tatăl artistei a fost și el la maternitate pentru a-și cunoaște nepoțica. Andra a născut prin cezariană cu doctorul Nicolae Poiană, ginecolocul preferat de multe vedete din showbiz-ul românesc. Printre pacientele lui se numără și Raluca Pastramă, soția lui Pepe și Bianca Lăpuște, soția însărcinată a lui Marius Moga.

Andra a născut o fetiță mâncăcioasă

Se pare că micuța Eva Maria-Ioana este o mâncăcioasă. Imediat după ce Andra a născut, bebelușul a vrut lapte de la mămică. Artista a dezvăluit că fetița este foarte cuminte și le-a spus asistentelor de la clinică să nu îi dea supliment de lapte praf. Andra a născut o fetiță, exact cum își dorea. Cântăreața a spus în cadrul emisiunii „La Măruță” că: „Îţi mulţumesc că mi-ai îndeplinit visul. Îmi doream băiat şi fetiţă. Eşti de nota 20. Bravo, măi băiete, ai făcut-o şi pe asta! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a adus împreună“.

Andra a născut, Măruță a plâns

Cătălin Măruță a asistat-o pe artistă în sala de operația și a filmat întreg momentul. După ce Andra a născut, prezentatorul Tv a fost copleșit de emoții și a declarat că i-au dat lacrimile de bucurie. Socrii lui Măruță au spus că micuța Eva seamănă leit cu el, dar surorile Andrei cred că bebelușul seamănă mai deegrabă cu familia artistei. Andra a născut cu emoții mari: “Când am ajuns la clinică am simâit că m-au apucat nişte contracții, că pot să spun că chiar dacă nu eram programată la cezariană, probabil că năşteam azi natural”.

Mai multe