Andra a plâns în direct, la tv! Care a fost motivul

5 mai 2015 19:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra a lăcrimat, marţi seara, în platoul emisiunii ''La Măruţă'' de la Pro TV. Ea a fost impresionată de povestea Andradei, o fetiţă în vârstă de 11 ani, cu grave probleme de vedere, care a participat la ''Românii au talent''.

Micuţa a venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă, unde a avut parte de o surpriză frumoasă. Două dintre solistele ei preferate au cântat alături de ea, în direct.

Nicole Cherry şi Andra au reuşit să îi aducă o bucurie Andradei şi au stat alături de ea pe tot parcursul emisiunii. Cea care a fost cu adevărat emoţionată a fost chiar Andra, căreia i-au dat lacrimile când a văzut-o pe fată.

''Sunt lacrimi de bucurie. Când mi s-a spus că e vorba despre tine, am spus că normal că vin. Reuşeşti să transmiţi emoţie atunci când cânţi. Mi s-a făcut pielea de găină. Am emoţii stând lângă ea'', a mărturisit cântăreaţa, la Pro Tv.

Andrada a participat la ''Românii au talent''

Ioana Andrada s-a născut cu handicap la ochi, dar Dumnezeu a înzestrat-o cu o voce minunată. Fetiţa a urcat pe scena de la ''Românii au talent'' ajută de mama sa. Ea a interpretat melodia ''Memories'' a lui Nicole Cherry.

Juraţii nu au rămas indiferenţi la talentul ei şi i-au oferit patru de ''DA": ''Vai de mine, m-am emoţionat, ai un zâmbet minunat şi ai cântat foarte frumos. Parcă am ascultat-o pe Nicole Cherry. Ai o voce superbă şi puternică. Mi s-a făcut pielea de găină", a declarat Andra, la finalul piesei.

Mai multe