Andra are o admiratoare celebră

18 februarie 2016 19:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși are aproape trei milioane de fani pe pagina sa de Facebook, Andra se poate lăuda cu o admiratoare cel puțin specială. Una dintre marile doamne ale cântecului românesc, Corina Chiriac, are numai cuvinte de laudă la adresa mai tinerei ei colege de scenă.

Onorată de vorbele frumoase ale Corinei Chiriac: „Mă simt onorată să cânt alături de Andra, o consider cea mai bună voce din generația ei”, Andra a postat pe pagina de socializare un mesaj care a adunat mai mult de 35.000 de aprecieri: “M-a lăsat pur și simplu fără cuvinte! Mai ales că știu că doamna Corina e un om sincer, care spune doar ce gandește. E minunat să te aprecieze un om pe care tu, la rândul tău, îl respecți și îl admiri cu tot sufletul. Vă mulțumesc, doamna Corina! Că ați acceptat să cântăm împreună, că ați vorbit așa frumos la adresa mea și că sunteți o adevarată doamnă!”

Cele două artiste au cântat împreună cu ocazia unui concert susținut de Andra după lansarea clipului cu vizualizări record, “Iubirea schimbă tot”, care în trei zile a adunat aproape 2,5 milioane de vizualizări.

Mai multe