Andra are o soră geamănă peste Prut. Cum a reacționat artista când s-au întâlnit față în față

20 aprilie 2017 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra Măruță are o soră geamănă peste Prut. Ana Ceascov este o moldoveancă foarte frumoasă, căreia prietenii îi spuneau mereu că seamănî perfect cu celebra cântăreață. Zilele trecute Ana a stat față în față cu Andra și mare le-a fost mirarea când au văzut asemănarea izbitoare, mai ales că au fost machiate și coafate identic.

Ana Creascov este sora geamănă a Andrei, lucru admis și de artistă. Ana a studiat jurnalismul în România și Polonia, iar prietenii ”o băteau la cap”, mai mereu,  spunându-i că seamănă cu Andra.  Aceasta a acceptat provocarea de a fi machiată și coafată  exact ca artista.

Reacția interpretei nu a întârziat să apară și a admis că ”parcă ești sora mea geamănă”.

Cele două s-au întâlnit față în față la emisiune de la Pro Tv, ”La Măruță”, întâlnire ce a emoționant-o până la lacrimi pe moldoveanca de peste Prut. Da, am emoţii. Este o celebritate pe care lumea o vedea doar la televizor. Normal că am emoţii. Când vreau să îmi schimb coafura mă uit la imaginile cu tine şi văd dacă mi-ar sta bine. Mulţi oameni mi-au spus că semăn cu Andra şi nu mă gândeam că o să vină momentul când o să ne întâlnim. Eu credeam că este mai înaltă. Sunt privilegiată că am ajuns aici”, a spus Ana în lacrimi.

Chiar dacă asemănarea este izbitoare, Andra a găsit și câteva diferențe, cum ar fi forma nasului, înălțimea sau numărul de la încălțăminte, însă a spus că este o fata foarte bună și ”semănăm, avem trăsături commune”.

Mai multe