Andra face bani și gravidă în luna a cincea. Viitoarea mămică vinde pe internet obiecte imprimate cu chipul ei

29 martie 2015 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în cinci luni, Andra e activă şi graviduţă! Cântăreaţa a acceptat să intre într-o afacere, care i-a rotunjit veniturile. Ea vinde pe internet obiecte imprimate cu chipul ei.

Andra e o maşină de făcut bani. Reclamele la produsele de înfrumuseţare, emisiunile şi concertele i-au îngroşat Andrei (28 de ani) conturile peste noapte. Însărcinată în luna a cincea, soţia lui Cătălin Măruţă (37 de ani) merge pe premiza “a fi gravidă, nu înseamnă a fi bolnavă”, aşa că nu stă locului o clipă.  De puţin timp, celebra artistă s-a gândit să-şi rotunjească veniturile comercializând pe un site obiecte cu chipul ei. 

“Un zâmbet cald şi o privire sinceră te însoţesc mereu în colecţia Something new. Un remember al celebrului single este prezentat pe o selecţie de articole originale şi versatile”, a scris artist a pe www.vip-pictures.com. Fanii au de unde alege, de la căni, brelocuri, huse de telefon şi penare, până la parasolare auto, care se pot cumpăra la preţuri accesibile, de la 6 până la 80 de lei. Bărbaţii, care vor să o aibă pe Andra aproape de inimă, îşi pot achiziţiona un tricou, la preţul de 84,5 de lei. Soţia lui Măruţă, care în luna iulie va naşte o fetiţă, are concurenţă serioasă în persoana lui Horia Brenciu, căci şi el a scos pe piaţă plase cu chipul său, la preţul de 45 de lei bucata, în timp ce o pungă cu figura Andrei costă mult mai ieftin, în jur de 28 de lei.

Mai multe