Andra, în pană de idei vestimentare la nunta Andei Adam! Cum a venit îmbrăcată | FOTO

8 iunie 2015 11:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mai are o lună până naşte, dar Andra rămâne la fel de activă! Nu mai urcă ea pe scenă la concerte, însă a fost prezentă la nunta Andei Adam. Solista a venit însoţită de Cătălin Măruţă. Cei doi soţi au arătat impecabil, însă de pare că nu au investit în haine noi, ci s-au îmbrăcat în aceleaşi ţinute ca în urmă cu o săptămână la petrecerea Viva!

Andra Măruţă se pregăteşte să devină mâmică pentru a doua oară. Artista va aduce pe lume o fetiţă şi se pare că se concentrează intens pentru acest eveniment. Artista nu a putut lipsi însă de la nunta bunei sale prietene, Anda Adam. Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, din dantela, pe care a accesorizat-o cu bentiţă şi cercei aurii, solista a fost toată un zâmbet la braţul lui Cătălin Măruţă care a avut şi el o ţinută "all black".

Deşi au arătat impecabil, cei prezenţi săptămâna trecută la petrecerea Viva! nu au putut să nu remarce că Andra a purtat aceeaşi rochie, dar şi aceleaşi accesorii la nunta Andei Adam.

Da data aceasta, pentru petrecerea de la Snagov, Andra a optat pentru o preche de pantofi în detrimentul sandalelor pe care le-a avut la petrecerea în aer liber de la Viva! Nici Măruţă nu a făcut mari schimbări de atunci. El a purtat acelaşi sacou, dar a înlocuit cămaşa albă cu una de culoare neagră. 

Mai multe