Andra încă îşi ascunde burtica de gravidă, deşi a făcut marele anunţ FOTO EXCLUSIV

28 martie 2015 11:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu s-a obişnuit cu ideea că toată lumea a aflat că va deveni mămică pentru a doua oară sau pur şi simplu se simte comod în haine largi. Acestea par să fie explicaţiile pentru look-ul afişat în ultimele zile de Andra. Deşi cântăreaţa a dat vestea bombă şi a mărturisit că este însărcinată în cinci luni, preferă ca pe stradă să-şi ţină încă burtica ascunsă.

Cântăreaţa a fost surprinsă recent de fotoreproterii Click! în timp ce îl ducea pe băieţelul ei la grădiniţă. Grijulie, Andra a coborât din bolid, l-a "eliberat" pe David din centura de siguranţă şi l-a dat jos din scaunul de maşină. Atentă, solista l-a luat pe micuţ în braţe, semn că nu-şi face griji că şi-ar putea pune sarcina în pericol cu gestul ei. L-a ţinut strâns de mână pe David a privit în jur şi s-a asigurat că nu trece nicio maşină pe lângă ei, apoi au urcat pe trotuar. În tot acest timp, cântăreaţa nu i-a dat drumul la mânuţă lui David, deşi copilul mergea puţin în urma ei. A zâmbit larg trecătorilor şi le-a făcut cu mâna admiratorilor, fericită că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei.

După ce a ajuns la grădiniţa lui David şi l-a lăsat pe băieţel pe mâini bune, solista s-a întors la maşină şi şi-a continuat treburile. Andra este o graviduţă foarte activă deşi este în al doilea trimestru de sarcină, iar burtica i s-a conturat mai mult decât evident. Cu toate acestea, solista se poate considera o norocoasă, pentru că în această sarcină nu a luat prea multe kilograme şi este la fel de sprintenă ca înainte.

La începutul săptămânii, Andra a făcut marele anunţ şi a mărturisit că va deveni mămică pentru a doua oară în această vară. Artista şi soţul ei, prezentatorul tv Cătălin Măruţă, sunt cu atât mai fericiţi cu cât medicul le-a spus că vor avea o fetiţă.     

Mai multe