Andra, la un pas să intre în travaliu la "Românii au talent"

8 mai 2015 23:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emoţii puternice a trăit Andra la "Românii au talent" în prima semifinală live. Un concurent care a executat un număr impresionant de echilibristică i-a provocat nişte reacţii juratei, care a mărturisit că a avut contracţii, denomen deloc de neglijat în starea ei.

Andra trăieşte prin toţi porii fiecare număr prezentat de concurenţii de la "Românii au talent". Nicolai Chistol a reuşit să o facă pe jurată să stea cu sufletul la gură în timp ce a încercat să facă echilibristică la înălţime. pentru că nu i-a reuşit din prima, tânprul a repetat figura, moment în care solista a simţit cum burtica de gravidă devine tare şi are contracţii, pe care nu le-a trecut cu vederea.

Bebe Cotimanis a încercat să nu-i mai prelungească colegei sale de la masa prezidiului suspansul şi a apăsat butonul pentru a opri numărul. "Doamne, era cât pe ce ca Andra să...nască", a spus Pavel Bartoş. Solista a recunoscut că nu i-a fost confortabil să urmărească momentul şi că bebeluşul a avut ceva de "spus". "Au fost nişte contracţii", a spus Andra uşor îngrijorată.        

Mai multe