Andra, mărturisiri sincere despre primul sărut cu Măruţă. Ce s-a schimbat în 10 ani de mariaj

30 iulie 2018 7:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra şi Cătălin Măruţă formează un cuplu solid, fiind căsătoriţi de 10 ani şi având doi copii minunaţi, o fetiţă pe nume Eva şi un băieţel care poartă numele de David. Deceniul de mariaj a fost unul presărat cu bune şi rele, însă cei doi au trecut cu bine peste toate obstacolele. Andra a dezvăluit care este secretul relaţiei lor şi a rememorat cu drag clipele de la începutul legăturii lor.

Andra a rememorat primele clipe petrecute cu cel care astăzi îi este soţ şi a povestit despre primul sărut cu acesta. „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt”, a scris vedeta pe blogul personal, andraonline.ro. 

Cântăreaţa a mărturisit că soţul ei vorbeşte întotdeauna frumos despre ea, lăudându-i realizările, şi că iubirea dintre ei s-a transformat de-a lungul timpului, dar a reuşit să îi ţină aproape, în ciuda problemelor. ”Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună”, a continuat aceasta. 

Povestea de dragoste dintre Andra şi Cătălin Măruţă

Andra și Cătălin Măruță s-a cunoscut în 2005, pe când artista avea doar 19 ani și a fost invitată la Tonomatul DP 2. Conform propriilor declarații, cântăreața nu a fost impresionată de Cătălin din prima clipă, dar, după trei ani, în 2008, avea loc nunta, la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Măruță. Andra a declarat că, treptat, prietenia dintre ei s-a tranformat în iubire şi a realizat că prezentatorul îi este atât cel mai bun prieten, cât şi cel pe care şi-l doreşte ca partener de viaţă. 

“După prima mea relaţie, m-am împrietenit cu Cătalin şi, fiind amici, am descoperit din discuţiile noastre, din întâlnirile noastre – că ne tot întâlneam, dar în calitate de amici – l-am descoperit altfel, ca şi bărbatul care avea tot ceea ce mie îmi plăcea. Era omul care avea tot ce-mi trebuia mie şi, uşor-uşor, ne-am convins că suntem compatibili”, declara Andra, cu ceva timp în urmă. 

În 2011 cei doi au devenit părinții lui David, iar în 2015 a venit pe lume și fetița, Eva Maria.

Mai multe