Andra, replică pentru Tudor Chirilă după ce a făcut-o să plângă. Și-a luat revanșa!

24 noiembrie 2018 20:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, Andra a început să plângă în cadrul emisiunii Vocea României. Și totul din cauza lui Tudor Chirilă care a jignit-o fără perdea. Acum, Andra vine cu o replică pentru Tudor Chirilă după ce a făcut-o să plângă!

Duelurile din cadrul emisiunii Vocea României sunt fără milă. Și pentru concurenții care se chinuie să rămână în concurs, dar și pentru antrenorii lor. La fel s-a întâmplat săptămâna trecută cu Andra și Tudor Chirilă.

„Am rămas șocat un pic așa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc… M-am simțit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona și am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereți”, a comentat Tudor Chirilă după duetul susținut de elevele Andrei.

Artista a mărturisit că este o fire emotivă și că Vocea României este cel mai greu proiect în care s-a implicat vreodată. 'E foarte greu să renuți la niște oameni și să faci anumite alegeri pentru că așa cere regulamentul. Cred că asta e cel mai greu pentru un antrenor la Vocea României', a mai spus Andra.

Află pe clickpentrufemei.ro ce replică i-a dat Andra!

Andra, în lacrimi din cauza lui Tudor Chirilă. Ce i-a spus colegul ei de emisiune

Andreea Raicu, goală pușcă la 41 de ani. A pozat artistic și incitant

Mai multe