Andra şi-a schimbat rochia la petrecerea de botez a fetiţei lui Pepe

30 august 2015 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apariţie de ziua mari a Andrei la botezul fetiţei lui Pepe! Artista, care a născut în urmă cu o lună, a slăbit spectaculos şi a întors toate privirile la biserică într-o rochie roşie din dantelă. Pentru petrecere, solista a optat pentru o altă ţinută, o rochie midi, în care să poată dansa toată noaptea.

Naşii Andra şi Cătălin Măruţă au fost primii invitaţi care au ajuns la restaurantul din nordul Capitalei, acolo unde Pepe a chemat 250 de persoane. Cei doi soţi au venit însoţiţi de fiul lor David. Înainte de a intra la petrecere, solista a declarat că îşi doreşte o seară în care să se distreze.

"Eu vreau să dansez toată seara, că până acum nu prea am putut să fac asta. Aveam o burtică mare. Naşii se vor afla pe ring toată noaptea, de fapt naşa pentru că Măruţa nu prea e cu dansul", a spus artista la ştirile Pro Tv. Pentru petrecere, Andra a purtat o rochie de culoare neagră cu accente aurii, care îi venea foarte bine. Artsita a reuşit să slăbească spectaculos după ce a adus-o pe lume pe fetiţa sa Eva luna trecută. La ţinuta de gală, artista a accesorizat o pereche de sansale aurii cu toc comod.

Mai multe