Andra și Cătălin Măruță i-au rupt turta fiicei lor. Eva a ales microfonul

27 august 2016 18:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dublă petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță. Chiar triplă. Cântăreața a împlinit 30 de ani în 23 august, zi în care a aniversat și opt ani de căsnicie, iar în 23 iulie, cu fix o lună mai devreme, mezina familiei, Eva Maria, a împlinit un an. Toate aceste evenimente fericite au fost reunite sub "pălăria" aceleiași petreceri.

Familia Măruță a hotărât să-i rupă turta micuței Eva și să o sărbătorească și pe Andra, așa că au pus de o petrecere pe cinste, vineri seară, 26 august, la un restaurant din Capitală. Fericiți și extrem de emoționații, tinerii părinți s-au distrat de minune alături de invitați și au respectat tradițiile cu ruperea propriu-zisă a unei turte deasupra capului micuței Eva, dar și scena alegerii unor obiecte de către fetița aflată în prim-plan.

Cătălin Măruță, fericit nevoie mare alături de familia sa, a împărtășit cu admiratorii o imagine importantă din timpul petrecerii, cel în care Eva a ales simbolurile drumului pe care-l va urma în viață. "Știți povestea aia cu «Și băieții plâng câteodată... de fericire?» Aseară am sărbătorit ziua de naștere a Andrei și i-am rupt turta Evei. Parcă fericirea are zilnic aceeași înfățișare. Familia", a scris prezentatorul de la PRO TV pe pagina de Facebook. 

"Încă o seară cu emoții pentru noi. Am rupt turta Evei! Vă anunț că are cine să-mi calce pe urme. A ales microfonul", a scris Andra, mândră de mezina sa, pe pagina de Facebook oficială. În doar o oră de la publicarea imaginii cu fetele Măruță, poza a strâns zeci de mii de aprcieri din partea fanilor cântăreței.

Mai multe