Andra și fetița ei, duet de 1,4 milioane de vizualizări. Micuța de trei ani i-a uimit pe internauți

15 februarie 2019 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Pe lângă faptul că au o căsnicie de peste 10 ani, cei doi copii, David (7 ani) și Eva(3 ani ), sunt cu adevărat comorile lor. Recent, părinții ne-au arătat că micuții încep să arate că sunt talentați, după ce un clip scurt în care fetița lor cântă alături de Andra a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.

Fanii familiei Măruță au rămas cu gura căscată când au auzit-o pe Eva, mezina de doar trei ani și jumătate, cum cântă alături de mama ei. Șase mii de comentarii și aproape 1,5 milioane de vizualizări a strâns clipul în care Andra și fetița ei se distrează în mașină și cântă piesa lui Mihai Constantinescu, "Sus în deal". Pasiunea pentru muzică pare a se transmite mai departe, lucru observat de fanii solistei, care au pus viitorul muzical al familei la loc sigur.

Ce mesaj emoționant a scris Andra când fetița ei a împlinit trei ani

„De mult timp îmi doresc să îți scriu o scrisoare, una pe care să o citești când vei crește mare, dar parcă niciodată nu am reușit să pun cuvintele pe hârtie/tastatură așa cum mi-aș fi dorit. Poate pentru că te-am dorit atât de mult și simt că, orice aș spune, nu e de ajuns pentru a exprima cu adevărat ceea ce simt pentru tine, draga mea Eva Ioana Maria. Până să vă am pe tine și pe David, credeam că le am pe toate: un soț așa cum am visat, o carieră, o pasiune, un loc pe care să-l numesc acasă. Dar acum îmi dau seama că eram incompletă și că nimic nu poate egala dragostea unei mame pentru copiii ei. (...) Nu sunt perfectă, știu, o să am momente când o să greșesc sau nu o să pot să fiu lângă tine atât de mult pe cât îmi doresc. Dar încerc, pentru tine și pentru David, să fiu cea mai bună versiune a mea, să vă dau tot ce am eu mai bun pe lume”, a fost o parte din scrisoarea publicată de Andra pe blogul personal.

Mai multe