Andra, ținută de vară super-sexy. Fanii ei au fost în delir

28 iunie 2017 18:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andra Măruță a avut o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional și emoțional. Cariera sa de succes a solicitat-o peste măsură, dar acum, cântăreața și-a anunțat fanii că se pregătește pentru vară și vacanță. Ultima sa fotografie publicată pe Internet dovedește că Andra simte deja spiritul sezonului estival.

Andra nu uită să-și țină fanii la curent cu cele mai frumoase momente pe care le are alături de colegi, familie și prieteni. Vara aceasta, ea a publicat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o mulțime de fotografii alături de copii și de Cătălin Măruță, dar niciuna nu a atras atât de mult atenția precum cea mai recentă. Motivul? Ținuta care i-a pus în valoare frumusețea.

Andra a fost fotografiată în curte, iar dacă în partea de sus a optat pentru o bluză largă, răcoroasă, prielnică vremii toride din aceste zile, pantalonii foarte scurți pe care i-a ales, i-au pus în evidență silueta splendidă și picioarele impecabile. Fanii au fost vrăjiți de vigoarea și frumusețea Andrei și au copleșit-o cu complimente: „Superbă ca întotdeauna”, „Ești foarte frumoasă”, „Ce frumusețe rară, ești minunată, trup de zeiță”, au fost doar câteva dintre mesajele de apreciere ale admiratorilor.

Andra le-a mulțumit pentru cuvintele frumoase și și-a cerut scuze pentru întârziere: „Vă mulțumesc pentru mesaje, am fost destul de ocupată azi și nu am reușit să vă răspund!”

Mai multe