Andra, ținută sexy în prima semifinală de la «Românii au talent»! Ce culoare îndrăzneață a purtat vedeta

17 mai 2019 22:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 17 mai 2019, a avut loc prima semifinală live a emisiunii „Românii au talent”, difuzată de Pro TV, iar Andra, unul dintre cei patru jurați ai concursului, a avut o apariție spectaculoasă, atipică stilului ei vestimentar. Iată ce rochie a ales cântăreața pentru seara de gală!

În seara de vineri, 17 mai, s-a desfășurat prima semifinală a competiției „Românii au talent”, prilej cu care jurații s-au prezentat îmbrăcați la patru ace pentru a-și viziona și a comenta momentele lor favorite, ajungând la concluzia că seara de gală a fost a fost cu adevărat „la înălțime”.

Andra, apariție spectaculoasă în prima semifinală de la „Românii au talent”

După selecția dură a membrilor juriului, numai 24 de numere au reușit să treacă mai departe în serile de spectacol live, două la număr, fiecare a câte 12 participanți, printre care se numără și cei cinci norocoși care au fost trimiși direct în semifinale cu ajutorul Golden Buzz-urilor primite de la Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Smiley&Pavel Bartoș.

Pentru prima seară de semifinală, Andra a ales să poarte o rochie scurtă, potrivită temperaturilor prietenoase de afară, de culoare siclam, deși artista prefera în trecut nuanțele mai pastelate. Vedeta și-a făcut apariția pe scenă în aplauzele publicului, iar ținuta scurtă, cu umerii dezgoliți și cu o crăpătură pe un picior a avantajat-o pe aceasta de minune. Nici capitolul accesorizare nu a fost deloc neglijat, cântăreața purtând în talie o curea subțire cu ornament floral, care completa statura ținutei, aleasă în special pentru a putea fi asortată cu unul dintre cerceii vedetei.

Coafura pentru care Andra a optat în prima seara de gală live a sezonului 9 „Românii au talent” a fost una simplă, dar potrivită pentru imaginea de ansamblu a outfit-ului, tunsoarea scurtă a cântăreței neoferind prea multe variante în acest sens. Look-ul a fost completat și de nuanța aprinsă rujului ales de vedetă, care a fost în tonurile rochiei. „Românii au talent a fost un roller-coaster: m-am bucurat, m-am întristat, m-am emoționat, m-am înfuriat, am râs....E o emisiune cu de toate pentru toți. Fiecare sezon ne-a arătat povești uluitoare, iar acum le putem vedea în prima semifinală live”, a scris Andra pe rețelele de socializare. 

Mai multe