Andra, topită la Românii au talent: „Pe tine te-aş lua acasă!”

10 aprilie 2015 21:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre concurentele din această ediţie de la ”Românii au talent” de la Pro TV, micuţa Claudia, a obţinut patru de "DA" şi a reuşit să se califice cu brio pentru etapa următoare. În plus, Andra (28 de ani) a dezvăluit că vrea să o ia acasă...

Numele ei este Claudia şi a venit la emisiunea-concurs “Românii au talent” pentru a-i impresiona pe cei patru juraţi. A reuşit cu vârf şi îndesat.

Fetiţa a prezentat un număr special de gimnastică ritmică, care a  trimis-o direct în semifinală, dar a smuls şi alte promisiuni.

A dansat şi a impresionat atât publicul, cât şi pe cei patru juraţi de temut. După ce a văzut cât de pricepută este la gimnastică ritmică, Andra nu s-a putut abţine şi a lăudat-o.

"Să ştii că mie îmi plac foarte mult căţeluşii, dar tu eşti cea mai simpatică pisică pe care am văzut-o vreodată. Pe tine te-aş lua acasă!", i-a transmis Andra.

Mai mult decât atât, nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, observând calităţile ei de gimnastă.

"Nu pot să nu observ că ai făcut gimnastică ritmică... Ei bine, cam vârsta ta o aveam şi eu pe când m-am apucat de sportul acesta nobil. Bravo, te aştept în etapa viitoare, frumoaso!", i-a mărturisit "diva de la Monaco".

Mai multe