Andreea Antonescu, aruncată în piscină, în direct la TVR1

1 mai 2018 14:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai simpatice soliste de la noi, Andreea Antonescu (35 de ani), a fost invitată luni, 30 aprilie, la emisiunea „Pulsul Zilei”, de la TVR 1, prezentată de Radu Andrei Tudor, show ce a împlinit un an de existență.

Filmările au avut loc la piscina clubului Ambasad’Or, din Otopeni, şi toţi invitaţii, inclusiv Andreea, au cântat lângă bazin, într-o ţinută sumară, estivală. Încălţată în celebrele ghete cu “şenile”, din perioada André, artista a fost nevoită să se descalțe la un moment dat, pentru că prezentatorul Radu Andrei Tudor a luat-o în brațe și s-au aruncat împreună în piscină, spre deliciul celor prezenți. „Nu ştiu să înot, mi-a fost frică. Dar Radu m-a dus în braţe la mal şi m-au scos afară cei din echipă. Nu mă aşteptam să mă arunce... Dar până la urmă a fost bine”, ne-a spus Andreea.

La rândul său, Radu Andrei Tudor, care a a avut parte de o dublă aniversare, pentru că pe 28 aprilie a împlinit 29 de ani, ne-a declarat. „Echipa mea de la «Pulsul zilei» era pregătită pentru orice s-ar fi întâmplat. Le era şi lor teamă de neprevăzut. Am ieşit cu bine din piscină şi ne-au dat repede prosoape, iar apoi am mers să ne schimbăm”, ne-a spus gazda emisiunii.

Mai multe