Andreea Antonescu, declarații emoționante despre tatăl ei: „I-aș spune «iartă-mă»”

1 iulie 2021 21:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, că una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale a fost aceea în care și-a pierdut tatăl.

Inițial, aceasta a fost filmată într-un salon de tatuaj, în cadrul emisiunii „La Măruță”, cântăreața dorindu-și să își mai imprime pe piele încă un simbol. „Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani”, a povestit cântăreața. 

Andreea Antonescu, cu ochii în lacrimi când vorbește despre tatăl său 

Discuția a continuat ulterior, într-o notă mai serioasă, iar Andreea a povestit despre unul dintre cele mai grele momente pe care le-a trăit, și anume pierderea tatălui său, împlinindu-se acum 20 de ani de la tristul eveniment. „Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie”.

Ea nu a uitat nici despre ziua în care s-a întâmplat nefericitul eveniment: „Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”, a spus aceasta. 

Înainte de a încheia discuția, Andreea a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce mesaj ar dori să îi transmită tatălui ei: „În primul rând, i-aș spune de Sienna... și i-aș spune „iartă-mă”.

Mai multe