Andreea Antonescu e disperată: “Mi s-au anulat toate concertele"

30 septembrie 2021 17:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valul patru al pandemiei de coronavirus a început deja să pună mari probleme artiștilor. Dacă în vară aceștia au făcut bani frumoși din concerte, nunți și botezuri, acum restricțiile le-au anulat acestora toate planurile.

Andreea Antonescu este prima dintre solistele care a anunțat că, în perioada următoare, va intra în șomaj până când pandemia se va mai potoli. Faimoasa de la „Survivor” și-a găsit însă o ocupație în această perioadă: va renova curtea casei.

„Vă anunț că tocmai am aflat că mi s-au anulat toate concertele! Ce să fac? Mă apuc de renovat curtea casei! Anul trecut am renovat apartamentul, acum o să renovez curtea. Am o echipă de muncitori foarte buni, cu care mă înțeleg super bine. Mă ascultă”, a declarat artista, invitată la „Xtra Night Show” (Antena Stars). Andreea Antonescu se află în renovare cu casa, de dinainte de a pleca la „Survivor România”. Casa solistei a suferit renovări serioase pe perioada cât aceasta a fost prezentă în emisiunea „Survivor România 2021”.

Citește și:

INTERVIU Andreea Antonescu pleacă la fostul soț, în SUA. Ce spune despre o posibilă împăcare

INTERVIU Andreea Antonescu: «Unul dintre Faimoşi mi-a cerut să fac topless pentru ei». Secretele indecente de la SURVIVOR

Mai multe