Andreea Antonescu, noi mărturisiri după ce s-a aflat de divorţ: ”Patru ani am mers la terapie!”

29 iunie 2019 14:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Antonescu a trecut prin momente dramatice în urmă cu câţiva ani, când tatăl ei s-a stins din viaţă, iar pentru a depăşi perioada dificilă a apelat la ajutorul unui psiholog. Patru ani de zile a mers la terapie, iar acum a oferit detalii neştiute de nimeni.

Moartea tatălui ei a doborât-o pe Andreea Antonescu care mărturisit că a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece peste trauma pe care a suferit-o.

 ”Mă mândresc cu o întreagă bibliotecă pe care mi-am creat-o singură, în general sunt cărţi de autoeducare. În momentul în care am fost pusă într-o anumită situaţie în viaţa mea, pe care am considerat că nu o pot depăşi de una singură, e un subiect foarte greu pentru mine, am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate care mi-au înmânat aceste cărţi, cărţi care pe mine m-au ajutat ca om, să plec de undeva de jos şi să ajung undeva sus, şi aici mă refer pur şi simplu la sufletul meu, la nimic altceva. Am fost la o terapeută. Era anul 2001, după decesul tatălui meu. Consilierea a durat 4 ani”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu. 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Remedii naturiste cu flori de liliac. Tratează arsurile uşoare şi alungă durerile reumatice

Horoscop weekend 28-30 iunie 2019. Probleme în cuplu pentru Scorpioni

Mai multe